Fisherman er en ansvarlig producent

Det kræver en islandsk landsby at lave kvalitets fisk og skaldyr

Islandsk fisk har ry for at være blandt de bedste i verden og nydes af kokke og madelskere over hele kloden. Vi hos Fisherman mener, at hemmeligheden ligger i de små fiskerlandsbyers arv og tradition. Vores personale er opvokset i fiskerlejer i Vestfjordene, hvor viden, respekt og håndtering af fisk er indbygget i vores samfund.

Fisherman er en ansvarlig producent

I vores 20-årige historie mener vi, at vi har nået det punkt, hvor vi sætter bæredygtighed i hjertet af vores virksomhedsaktiviteter. Vi arbejder konstant på at forbedre, hvordan vi behandler den moder natur, vi respekterer så meget, og det samfund, vi lever i. Vi er derfor stolte af at kunne sige, at vi er ASC og MSC certificerede

ASC og MSC certificeret

MSC-certificering er en måde at vise, at et fiskeri opfylder international bedste praksis for bæredygtigt fiskeri. - ASC sikrer dambrug fungerer lovligt, skåner miljøet og er socialt ansvarlige over for deres lokalsamfund og ansatte.

Fisk har et lavt kulstofaftryk sammenlignet med anden produktion af fødevareprotein

Islands fiskeriflåde og dens tilsvarende værdikæde er ikke udelukket fra at bidrage til den globale opvarmning, og industrien som helhed søger derfor konstant efter afbødende foranstaltninger. Islandsk fiskeri leverer dog fisk og skaldyr med relativt lavt CO2-fodaftryk sammenlignet med andre fødevarer.

Search